Oglasila se Milica Mitrović sa važnim saopštenjem: Ovo niko nije očekivao (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OPALA BAJO

Oglasila se Milica Mitrović sa važnim saopštenjem: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

Početak "Elite 8" najavljen je za 7. septembar u 21 čas

Objavljeno:

Produkcija Pink televizije pripremila je iznenađenje za gledaoce, od septembra startuju dva povezana rijaliti programa, "Elita" i "Farma".

Početak "Elite 8" najavljen je za 7. septembar u 21 čas, a Milica Mitrović je sada otkrila da se velelepno imanje u Šimanovcima renovira.

Elita 8
foto: Printscreen/instagram/milicamitrovic

Milica Mitrović je na Instagramu otkrila da su u toku veliki radovi na imanju, podelivši fotografije maltera i građevinskog materijala, što sugeriše značajnu obnovu ili renoviranje prostora.

Fanovi odmah nagađaju da se grade nove prostorije. Pre nekoliko dana, Milica je objavila selfie u ogledalu na imanju, u kojem se nazire deo Bele kuće, gde će zadrugari boraviti od septembra

Prvi potvrđeni učesnici "Elite 8" su Ivana Keneški i Stefan Karić, koji ulazi u rijaliti po treći put, uz najavu da će publika uživati u "ozbiljnom šouu".

Još jedna potvrđena učesnica je i Aleksandra Vučenović, fotomodel iz Zemuna, završila je Grafičku školu i nakon toga se zaposlila u kancelariji za adaptaciju stanova, što joj je bio prvi posao, ali i Ana Spasojević, nekadašnja učesnica "Zadruge".

Željko Mitrović je najavio da će ova sezona biti posebno značajna, u sklopu proslave 30 godina od osnivanja Pinka, a gledaoci će uživati u povezivanju dva različita rijalitija na dve televizije, bez potrebe da biraju šta će gledati.

Kako se spekuliše, promene na imanju nagoveštavaju nove prostorije, dok fanovi s nestrpljenjem čekaju da otkriju sve detalje koji su pripremljeni za ovu sezonu.

00:07

Željko Mitrović se kladio sa Milicom da će na ulici zaraditi 300 funti

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.